به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، دکتر"علی عباسی" با بیان مطلب فوق اظهار کرد: مردادماه امسال 43 نفر(41 مرد و ما بقی زن) در سواحل دریای مازندران غرق شدند که این آمار نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش 36 درصدی داشته است.
وی ادامه داد: از اول خرداد ماه لغایت سه شهریورماه 131 نفر در دریای مازندران غرق شدند که افزایش دو درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشته است.
مدیر کل پزشکی قانونی مازندران، افزود: خردادماه امسال 22 غرقی، تیرماه با 64 مورد و مرداد با 43 مورد به ترتیب دارای بیشترین آمار غرقی در استان بوده است.
دکتر عباسی با اشاره به اینکه در سه روز اول شهریور دو نفر در دریا غرق شدند، افزود: شهرستانهای محمودآباد با 33، بابلسر با 21 و نور با 18، نوشهر با 17 مورد بیشترین آمار غرقی را داشتند.
وی بیشترین سن غرق شدگان را 21 الی 30 سال با 60 مورد و 11 الی 20 سال با 28 مورد اعلام کرد.
مدیر کل پزشکی قانونی مازندران شنا در خارج از طرحهای دریا بدون در نظر گرفتن عمق و وسعت آن، عدم آشنایی با فن شنا، عدم آگاهی از تفاوت شنا از دریا و استخر را از دلایل بروز حادثه برای گردشگران دانست و افزود: با توجه به اینکه 84 درصداز مغروقین از قشر غیر بومی و مسافر هستند به نظر میرسد اطلاعرسانی و فرهنگسازی در خصوص نحوه استفاده مطلوب و ایمن از دریا نیاز به عزم ملی در سراسر کشور دارد و تلاش مسوولین استانی به تنهایی چاره ساز نخواهد بود.
مدیر کل پزشکی قانونی مازندران، گفت: 95 درصد از غرق شدگان دریای مازندران مردان هستند.